گزارش امنیت ابر ISC)²)
۲۰۱۹ (قسمت اول)
سازمانها امروزه به دلایل متعددی به دنبال استفاده از رایانش ابری رفتهاند و بهرهوری، قابلیت گسترش پذیری و سرعت بالاتری را با هزینه کمتری نسبت به راهکارهای سنتی تجربه کردهاند. اما نگرانی اصلی میزان امنیت و قابلیت اطمینان در این محیط جدید است. در همین راستا آرمان داده پویان خلاصهای از گزارش امنیت ابر ۲۰۱۹، که توسط ۴۰۰٫۰۰۰ عضو کمیته امنیت و با حمایت و پشتیبانی ISC)²) تهیه شده است را به فارسی برای مخاطبین خود تهیه کرده است. در این گزارش نتایج تحقیقات در ارتباط با نحوه پاسخگویی سازمانها به تهدیدات امنیتی در محیطهای ابر پرداخته است. هدف ISC)²) از تهیه این گزارش علاوه بر اطلاع رسانی کمک به سازمانها برای ارتقا امینت در محیط ابر بوده است.
امنیت در محیطهای ابر عمومی
مطابق با آمار ارائه شده ۹۳% از متخصصان امنیت نگران امنیت در ابرهای عمومی بوده و در حدود ۳۸% از آنها میزان نگرانی بسیار بالاست. همچنین از هر ۴ سازمان یکی از آنها اذعان کرده است که یک حادثه امنیتی مرتبط به ابر را در ۱۲ ماهه اخیر تجربه کرده است. در این میان لو رفتن اطلاعات در صدر این فهرست قرار دارد، بعد از آن باج افزارها با ۲۰% و حسابهای کاربری لو رفته با ۱۹% در رتبه آخر ایستاده است.
آیا سازمان شما در ۱۲ ماه اخیر حمله امنیتی بر ضد بر ضد ابرهای عمومی را تجربه کرده است؟
انواع حوادث امنیتی رخ داده در ۱۲ ماه گذشته
بزرگترین تهدیدات امنیتی بر ضد امنیت ابر
بزرگترین تهدیدات امنیتی ابر
چالشهای امن سازی جریان کاری
میزان تاثیر راهکارهای سنتی در بالا بردن امنیت ابر
با اینکه هر روز میزان بیشتری از جریان کاری به محیطهای ابر منتقل میگردد اما راهکارهای امنیتی سنتی برای برقراری امنیت این محیطهای پویا، توزیع شده و مجازی کار نمیکنند. نتایجی که در نظر سنجی سال گذشته در ارتباط با موثر بودن میزان راهکارهای سنتی برای برقراری امنیت ابر در نظر گرفته شد را در شکل روبرو مشاهده مینمایید.
مزایای استفاده از راهکارهای امنیتی بر پایه-ابر
موانع بر سر به کارگیری راهکارهای امنیتی بر پایه-ابر
آرمان داده پویان ارائه دهنده راهکارهای نوین امنیتی
برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید